Laadpalen

Investeer in je eigen comfort.

Laat je eigen laadpaal installeren

Elektrische auto’s zijn de toekomst, vroeg of laat zullen we allemaal de overstap maken. Je bent niet langer afhankelijk van tankstations en je kan op verschillende plaatsen je auto opladen zoals thuis, op je werk of aan de supermarkt. Publieke laadpalen zijn een optie om je auto op te laden, zeker als je onderweg bent. Maar eens thuis investeer je beter in een eigen laadpaal, het is goed voor je veiligheid en comfort. Tevens is thuis opladen goedkoper dan via een publiek laadpunt. Doordat laadpalen speciaal gemaakt worden om je auto op te laden zijn ze veiliger in gebruik dan een gewoon stopcontact. Ze kunnen meer vermogen leveren waardoor je wagen sneller en veiliger zal opladen.

Wij bieden keuze uit verschillende toestellen met verschillende vermogens afhankelijk van uw behoeften, zowel privé als op uw bedrijfsterrein.

Voordelen van een laadpaal thuis

  • Het risico op oververhitting of een versleten stopcontact valt weg. Laadpalen zijn speciaal ontworpen om méér vermogen te leveren zonder dat ze verhitten
  • Een thuislaadpaal is aangesloten op een eigen beschermde stroomkring aan het begin van je elektrische installatie. Doordat er geen kunstmatige stroombeperking nodig is, laadt de wagen aan een laadpaal een pak efficiënter op dan aan het stopcontact.
  • Wat een laadpaal thuis helemaal aantrekkelijk maakt, is de kostprijs van het opladen: je eigen stroom is immers een pak goedkoper dan van een openbare laadpaal. Heb je ook nog eens zonnepanelen op je dak? Dan laadt de energie van de zon je wagen zelfs kosteloos op.
  • Het laden van een elektrisch voertuig neemt een kwart van alle beschikbare stroom in beslag. Met een laadpaal kan je het opladen van je auto makkelijk instellen: laadpalen detecteren of er andere toestellen op dat moment veel verbruiken en kunnen het eigen vermogen wat later zetten. Je kan ervoor zorgen dat ze enkel ’s nachts opladen, je kan het laadverbruik raadplegen via het internet en ze bieden nog andere slimme functies voor het gebruiksgemak.
Laadpalen - Vorsselmans Kalmthout
Laadpalen - Vorsselmans Kalmthout
Laadpalen - Vorsselmans Kalmthout