Elektriciteitswerken

Uw vertrouwen, ons vakmanschap

Elektriciteitswerken bij nieuwbouw

Ook op gebied van elektriciteit komen het comfort en de veiligheid op de eerste plaats. Het is dan ook aan te raden dat je deze werken overlaat aan een ervaren vakman. Elektriciteitswerken Vorsselmans bv is hiervoor een vakkundige en betrouwbare partner.

Samen met jou bespreken wij je noden en wensen, waarna een gedetailleerde offerte wordt opgemaakt. Na je goedkeuring en het uittekenen van de plannen wordt er een datum vastgelegd voor het inplannen van de werken.

Tijdens deze werken worden alle sleuven en gaten geslepen en gekapt. Ook de leidingen en hechtpunten (PVC potjes) voor stopcontacten en schakelaars worden geplaatst. In een tweede fase, na de pleisterwerken, worden alle zekeringen, stopcontacten, schakelaars en lichtpunten geplaatst en aangesloten om zo een zorgvuldig afgewerkt geheel te kunnen opleveren.

Elektriciteitswerken bij renovatie

Steeds meer particulieren en bedrijven renoveren en verbouwen hun woning/pand om te voldoen aan de "moderne behoefte" van de mens. Dit is dan ook de ideale gelegenheid om je elektrische installatie eens grondig te controleren of deze nog steeds veilig is en voldoet aan de normen en noden van vandaag. Wij zorgen voor een grondige studie en maken samen met jou een renovatieplan voor je elektriciteit volgens de wettelijke reglementeringen.

Meer informatie of een offerte voor je elektriciteitswerken?
Contacteer ons

Elektriciteitswerken - Vorsselmans Kalmthout
Elektriciteitswerken - Vorsselmans Kalmthout
Elektriciteitswerken - Vorsselmans Kalmthout
Elektriciteitswerken - Vorsselmans Kalmthout