Ook op gebied van elektriciteit komen het comfort en de veiligheid op de eerste plaats. Het is dan ook aan te raden dat u deze werken overlaat aan een ervaren vakman.

Nieuwbouw

Elektriciteitswerken Vorsselmans bvba is hiervoor een vakkundige en betrouwbare partner. Samen met u bespreken wij uw noden en wensen, waarna een gedetailleerde offerte wordt opgemaakt. Na uw goedkeuring en het uittekenen van de plannen wordt er een datum vastgelegd voor de ruwbouwwerken. Tijdens deze werken worden alle sleuven en gaten geslepen en gekapt. Ook de leidingen en hechtpunten (PVC potjes) voor stopcontacten en schakelaars worden geplaatst. In een tweede fase, na de pleisterwerken, worden alle zekeringen, stopcontacten, schakelaars en lichtpunten geplaatst en aangesloten om zo een zorgvuldig afgewerkt geheel te kunnen opleveren.

Renovatie

Steeds meer particulieren en bedrijven renoveren en verbouwen hun woning/pand om te voldoen aan de 'moderne behoefte' van de mens. Dit is dan ook de ideale gelegenheid om uw elektriciteitsleidingen eens grondig te controleren of deze nog steeds veilig zijn en voldoen aan de normen en noden van vandaag.

Wij zorgen voor een grondige studie en maken samen met u een renovatieplan voor uw elektriciteit volgens de wettelijke reglementeringen.

Enkele referenties in Elektriciteit: